Gjennom å gjennomføre en kommersiell Due Diligence kan kjøper ta bedre beslutninger og gjøre en mer riktig deal.

I mai 2020 ønsket vi velkommen til seniorkonsulent Eirik som etter flere år som konsulent i Oslo nå har valgt å flytte hjem til Trondheim. Eirik har efaring som konsulent i PA Consulting Group og KPMG Deal Advisory, hvor han har gått veien fra analytiker til prosjektleder. Eirik skal bidra til å styrke Impellos satsning på M&A og strategi, og særlig kommersiell due diligence som han har god erfaring med fra tidligere arbeidsgivere.

Eirik er fra Klæbu, og er utdannet siviløkonom fra NHH. Etter endt utdanning som siv.øk fra NHH startet han hos PA Consulting Group. Her fikk Eirik bred eksponering på tvers av bransje og type prosjekt, og jobbet med både M&A, organisasjons- og prosessdesign og strategiutvikling.
Etter rundt 2 år valgte han å starte hos Deal Advisory i KPMG for å jobbe enda spissere med M&A og strategi. Her gikk det mye i kommersiell due diligence for private equity, samt strategiprosjekter for flere store norske selskaper.

Da Eirik bestemte seg for å flytte til Trondheim var det viktig for han å finne en arbeidsgiver hvor han kunne fortsette innen det sporet han har gjort de siste årene, og hvor den faglige kompetansen er høy slik at han kunne fortsette å utvikle seg som konsulent.

Impello var en veldig god match, med et svært kompetent team og en spennende prosjekt- og kundeportefølje. Her får han utfordret seg og jobbet med det han synes er spennende, samtidig som han har relevant kompetanse Impello kan dra nytte av.

Eirik skal fortrinnsvis være med å styrke Impellos M&A-team. Her vil han jobbe med tilrettelegging og bistand i oppkjøpsprosesser, partnersøk, kapitalutvidelse og øvrig transaksjonsrådgivning. Eirik spiller i tillegg en viktig rolle i Impellos satsning på kommersiell due diligence, en rådgivningstjeneste som først og fremst er relevant for kjøpersiden på litt større deals, og gjerne for profesjonelle kjøpere som private equity. Samtidig har han erfaring fra diverse strategiprosesser og har jobbet med en rekke bransjer, og vil derfor også bidra i øvrige prosjekter i selskapet.

På fritiden liker Eirik en fin kombinasjon av trening og avslapping. På treningsfronten går det i løping, sykling og langrenn, og han har planer om å gjøre comeback i sin gamle fotballklubb i Klæbu. Ellers går mye av fritiden for øyeblikket med til planlegging av husbygging.