Gå til innholdet
  • Impello__051
  • collage
  • Impello__013

Om oss

Impello er et ledende kompetansemiljø innen M&A og  strategisk/finansiell rådgivning
Impello Management er et ledende frittstående rådgivningsmiljø innen M&A, strategi og finans. Impello har bred erfaring fra rådgivning innenfor teknologi, industri og tjenesteytende næringer, med særlig fokus på IKT, energi, olje og gass, maritim og havbruk.

Impello har 12 medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring fra M&A/corporate finance, bank/finans, revisjon/rådgivning og ledelse. Vi har en omfattende kunde- og oppdragsportefølje som inkluderer konsern, modne bedrifter, vekstselskaper og startups.  Siden oppstarten av selskapet i 2005 har vi vært involvert i mer enn 100 transaksjonsprosesser og 300 rådgivnings- og management for hire prosjekter.

De ansatte har utdannelse på mastergradsnivå som økonomer og/eller ingeniører. Selskapet har hovedkontor i Trondheim og er 100 % eid av de ansatte. 

Impello er eksklusivt norsk medlem av det internasjonale M&A-nettverket Globalscope som har partnere i 57 land. Dette medfører at vi i økende grad arbeider med internasjonale transaksjonsprosesser (cross border).


Oppdatert