Impello har bistått CFO i Get Inspired med automatisering av finansiell analyse og salgsdata. Get Inspired har store mengder salgstransaksjoner per år, noe som gjør analyse med tradisjonelle verktøy som Excel til en utfordring. Vi har benyttet Power BI i arbeidet, noe som har muliggjort interaktive analyser og automatisert utarbeidelse av «månedsrapporter» som kan sendes til ledelse/styre. Den finansielle analysen inkluderer, i tillegg til tradisjonell salgs- og resultatoppfølging, også inngående analyser av arbeidskapital og automatisert verdivurdering av selskapet.

Caset

Sted
Trondheim
Bransje
Netthandel sport og fritid
Ansatte
ca. 50
Omsetning 2020
400 mill. kr
Beskrivelse
Getinspired.no er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av klær og sko til trening og fritid for damer. Selskapet ble startet i 2009 og har vokst til en omsetning på 400 millioner og har et stort lager som er robotisert.

Kundeuttalelse

«Impello bruker ny teknologi for å automatisere og forbedre finansiell analyse og rapportering. Med Impello som rådgiver på disse områdene har vi forbedret beslutningsgrunnlagene, samtidig som vi får frigjort tid til å fokusere på verdiøkende aktiviteter." - Toril Wikmark, CFO Get Inspired
Bilde: Get Inspired