Aktuelt

Impello blir en del av Azets

Karabingruppen og Azets danner et av Norges større rådgivnings- og teknologimiljøer når selskapene nå slår seg sammen. For Impello betyr oppkjøpet fra Azets at vi får enda flere dyktige kolleger, tilgang til nye spennende kunder og prosjekter, og ikke minst en eier med store ambisjoner og finansielle muskler til videre vekst. Det er inspirerende!

GLOBALSCOPE ANNOUNCES RECORD RESULT FOR 2020

Medlemmer i Globalscope gjennomførte 124 transaksjoner i 2020 til en samlet verdi av € 3,3 mrd. Dette er ny rekord for vårt nettverk. Impello er norsk medlem av Globalscope og gjennomførte 9 transaksjoner i 2020.

Nordic Application Software Benchmark Report

Together with our Globalscope partner Silverpeak, Impello has for published the “Nordic Application Software Benchmark Report Q1 2021” with a review of key company valuation metrics in the Nordic, UK, European and US markets.

Teknologi og nyskapning er essensielt for å løse morgendagens utfordringer

Impello styrker kompetansen innen teknologi og bærekraft med ny seniorkonsulent, Kristin Lønsethagen. Kristin kommer fra rollen som prosjektleder hos NTNU Technology Transfer AS, hvor hun har jobbet med kommersialisering av forskning og ny teknologi fra NTNU. Nå skal hun blant annet bidra til at norsk næringsliv er godt rustet for å lykkes med en grønn omstilling, der digitalisering, elektrifisering og automatisering er viktige komponenter.

Impello-analysen 2020!

Vi har lansert årets Impello-analyse som gir en oversikt over vekst og utviklingstrender blant teknologiselskaper i Trondheimsregionen. Analysen ble presentert i et digitalt seminar du kan se i opptak.

NorthWind skal gjøre havvind til lønnsom norsk eksportindustri

11. desember annonserte Tina Bru at Forskningssenteret for miljøvennlig energi (FME) NorthWind blir støttet med til sammen NOK 120 millioner over 8 år. NorthWind skal bidra til lønnsom norsk eksportindustri innen havvind, nye grønne jobber, og vindkraft som respekterer natur og mennesker.

Slik sikret Austmann kapital til å vokse under Corona-krisen

I april 2020 kom nyheten om at det trønderske bryggeriet Austmann og giganten Hansa Borg skulle skille lag – midt under Corona-krisen. Knappe to dager senere er selskapet på ny i Adresseavisen, og denne gangn handler saken om nye eiere og vekstambisjoner. I løpet av en knapp måned har Austmann gjennomført en vellykket skillsmisse og rukket å gifte seg på ny.