English

Margrethe Skjelstad

Fikk drømmejobben: -En arbeidshverdag med meningsfylte oppgaver, stor frihet og kollegaer som spiller hverandre gode.

Som trønder trivdes Margrethe selvsagt godt i Trondheim og ønsket å bli igjen i byen etter studiet, gitt at hun fant en arbeidsgiver som kunne tilby spennende arbeidsoppgaver, det fant hun heldigvis i oss!

– Som ny ble vi kastet fort ut i reelle arbeidsoppgaver, og det synes jeg var flott. Jeg fikk tidlig delta i kundemøter og ta ansvar i prosjekter. Alle i Impello var innstilte på å bistå dersom jeg hadde spørsmål eller trengte hjelp, forklarer Margrethe.

Det er få ansatte hos Impello som vil påstå at det finnes noen typiske arbeidsdager i Impello. Prosjektene er ofte ganske ulike, og arbeidsdagen blir derfor variert. Som helt ny blir de fleste timer brukt bak dataskjermen, typisk med Excel og Power Point åpen til enhver tid, men dagen avbrytes ofte av interne og eksterne møter. I perioder er det nødvendig å jobbe overtid for å lande prosjektene, mens det i andre perioder er roligere.

– Man er typisk involvert i flere prosjekter som pågår samtidig. Jeg liker veldig godt den varierte hverdagen med nye utfordringer hver eneste dag. Det er stor frihet under ansvar, noe som passer meg fint. I tillegg er arbeidsmiljøet veldig bra med mye latter og et ønske om å spille hverandre gode, sier Margrethe.

Margrethe har fått være med på flere ulike typer prosjekter innen alle våre forretningsområder. Blant annet har hun vært med på å gjennomføre og presentere Impello-analysen, gjennomført markedsanalyser, vært involvert i M&A-oppdrag der hun har laget selskapspresentasjoner, bidratt på utarbeidelse av eier- og vekststrategier og mer.

– Hos Impello har du alle muligheter til å utvikle deg og du får kollegaer som spiller på lag. Det er gode karrieremuligheter og du får mulighet til å skaffe deg et stort nettverk, avslutter Margrethe.